fbpx

Klant ervaringen

Basketbalvereniging Attacus

Nu al voor het 4e seizoen alle 300 leden van basketbal vereniging Attacus uit Veghel in kleding van Akaza sport! Goede kwaliteit, goede bereikbaarheid, betrouwbaar. Kortom; we zijn super tevreden!

Berry Tomas
Attacus

MTB-club De Tekstman

Mooie fietsshirts besteld bij Akaza. Hans denkt goed mee en dat is erg fijn. En de shirts waren kwamen er uiteindelijk precies zo uit te zien zoals verwacht na het zien van de drukprint. Erg blij mee. :

MTB-club De Tekstman
Joep Klerx

Langstraat Shooters

Al sinds 2010 is Akaza Sport onze huisleverancier voor onze tenues.  En naar volle tevredenheid: flexibel, vrijheid in ontwerp met altijd de mogelijkheid om tenues na te bestellen, nakomen van duidelijke afspraken, goede bereikbaarheid van Hans en dat alles in combinatie met een nette prijs.  De tenues zijn van een goede kwaliteit en zien er ook na een paar jaren gebruik nog steeds goed uit.

Regelmatig krijgen we aanbiedingen van andere leveranciers, we kijken ernaar, maar zien geen enkele reden om van leverancier te veranderen. 

Ron Hovenier
Langstraat Shooters

Tafeltennisvereniging TTV Waalwijk

TTV Waalwijk heeft in goede samenwerking met Akaza Sport nieuwe clubshirts laten ontwerpen. Een belangrijk argument te kiezen voor Akaza Sport is dat de shirts niet modegevoelig zijn en altijd nabesteld kunnen worden. Met Rob de Kort en Remco Olden werd onder andere afgesproken om de bedrijfslogo’s van De Hypotheekshop en Remco Olden Lommers Makelaars op het rugpand te laten afdrukken. Met deze vorm van sponsoring kan De Hypotheekshop en Remco Olden Lommers Makelaars hun naamsbekendheid in de regio van Waalwijk verder uitbouwen. Omdat TTV Waalwijk ook zijn competitie-uitwedstrijden in Tilburg speelt, liften ook de kantoren in Tilburg hierop mee.

Theo de Laat
TTV Waalwijk

Badmintonvereniging FST Waalwijk

Onze vereniging, Badmintonclub F.S.T. Waalwijk, was toe aan nieuwe shirts. Shirts die een aantal jaren mee moesten gaan. We zijn terecht gekomen bij Akaza Sport. In samenwerking met Hans Leenaarts hebben wij een badmintonshirt ontworpen. De uitvoering en kwaliteit van de shirts is helemaal naar onze wens. Ook over de  goede en snelle service van Akaza sport zijn wij zeer tevreden. Wij hopen nog jarenlang te kunnen samenwerken met Akaza sport.

FST Waalwijk
Jos Verlaan

Zwem- en polovereniging De Amstel

Na lang zoeken naar geschikte en kwalitatief goede clubkleding voor onze wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en trainers zijn we begin 2014 bij Akaza sport terechtgekomen. We zijn nu bijna 10 jaar verder en nog steeds zeer tevreden. Zelfs de meest intensieve gebruikers van het eerste uur lopen drie tot vier maal per week als trainer in het zwembad rond in hun clubtenue, wassen het ongetwijfeld ook zeer geregeld en er is nog steeds geen sprake van verkleuring of slijtage.Jaarlijks bestellen we bij Akaza weer een aanvulling op de voorraad, voornamelijk voor nieuwe leden, want slijten doet het echt niet.
Ook al spelen wij als de Amstel geen Topklasse, Akaza doet het wel! Onze complimenten voor de fijne wijze waarop de contacten verlopen, de kwaliteit van het tenue en de flexibiliteit en snelheid waarmee de leveringen plaatsvinden.

Zwem- en polovereniging De Amstel
Gerard Visser, Bestuurslid PR

Bowlingvereniging Haarlemmermeer

Als oud-voetballer ben ik gewend aan mooie tenues en welwillende sponsoren. Eenmaal in de bowling-sport beland merkte ik dat “de team-polo (met bedrukking)” verplicht en saai was en dat sponsoren lastig was. Als ondernemer is sponsoring relatief eenvoudig te regelen. En na wat omzwerving ben ik voor de shirts bij Akaza sport terecht gekomen. Het design maken van een shirt is leuk werk, zeker met mijn achtergrond. Dat je hier vervolgens (bijna) volledig de vrije hand in hebt is natuurlijk fantastisch. Zo uit mijn hoofd heb ik al 6 teams en de gehele Bowling Vereniging Haarlemmermeer kunnen voorzien van (designs voor) shirts. En waarom bij Akaza sport? Uiteraard zijn er in deze markt ook alternatieven. Het antwoord is vrij simpel: Hans. Hans regelt het. Een scherpe prijs en de perfecte service zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Cor Brouwer
voorzitter i.o. Bowling Vereniging Haarlemmermeer

Voetbalvereniging SJO BTC

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.
De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.
Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.

Gratis proefshirt laten bedrukken