fbpx

Klant ervaringen

Voetbalvereniging SJO BTC

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.
De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.
Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.

Basketbalvereniging WSC

Via Akaza sport bestellen werkt handig en snel: de wensen die je als vereniging hebt worden klantgericht verwerkt en de communicatie verloopt goed en zeer snel. De kwaliteit van shirts en broeken is goed en de prints verschijnen perfect in de stof. Gezien de goede prijs/kwaliteitverhouding zijn de outfits van Akaza sport een aanrader. De basketbalvereniging WSC en het daarmee verbonden bolwerk Midden Brabant zijn in ieder geval zeer tevreden.

Basketballvereniging WSC
Arno Jongeling

vv Baardwijk

Sinds vele jaren is Akaza sport de leverancier van onze universele clubkleding. Kwaliteit van het geleverde materiaal is uitstekend en sublimeren is zeker een aanrader. Naast kwaliteit staan ook service en meedenken bij Akaza sport hoog in het vaandel. Geen loze beloftes maar een bedrijf dat zijn woord nakomt. Wij ervaren Akaza sport al jaren als een bijzonder goede partner om zaken mee te doen.

VV Baardwijk
Ad Klijn

Bowlingvereniging Haarlemmermeer

Als oud-voetballer ben ik gewend aan mooie tenues en welwillende sponsoren. Eenmaal in de bowling-sport beland merkte ik dat “de team-polo (met bedrukking)” verplicht en saai was en dat sponsoren lastig was. Als ondernemer is sponsoring relatief eenvoudig te regelen. En na wat omzwerving ben ik voor de shirts bij Akaza sport terecht gekomen. Het design maken van een shirt is leuk werk, zeker met mijn achtergrond. Dat je hier vervolgens (bijna) volledig de vrije hand in hebt is natuurlijk fantastisch. Zo uit mijn hoofd heb ik al 6 teams en de gehele Bowling Vereniging Haarlemmermeer kunnen voorzien van (designs voor) shirts. En waarom bij Akaza sport? Uiteraard zijn er in deze markt ook alternatieven. Het antwoord is vrij simpel: Hans. Hans regelt het. Een scherpe prijs en de perfecte service zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Cor Brouwer
voorzitter i.o. Bowling Vereniging Haarlemmermeer

Zwem- en polovereniging De Amstel

Na lang zoeken naar geschikte en kwalitatief goede clubkleding voor onze wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en trainers zijn we begin 2014 bij Akaza sport terechtgekomen. Na ontvangst van een heel leuk ontwerp en het doorvoeren van wat kleine wijzigingen hebben we een pasavond georganiseerd voor onze leden met daarbij ook meteen een gratis monster. Men was meteen al heel enthousiast, toch hebben we als vereniging toen besloten om de mensen te stimuleren tot aanschaf, door het gedeeltelijk te sponsoren.

De eerste klacht moeten we na twee en een half jaar nog ontvangen! Zelfs de meest intensieve gebruikers van het eerste uur lopen drie tot vier maal per week als trainer in het zwembad rond in hun clubtenue, wassen het ongetwijfeld ook zeer geregeld en er is nog steeds geen sprake van verkleuring of slijtage.

Jaarlijks bestellen we bij Akaza weer een aanvulling op de voorraad, voornamelijk voor nieuwe leden, want slijten doet het echt niet.

Ook al spelen wij als de Amstel geen Topklasse, Akaza doet het wel! Onze complimenten voor de fijne wijze waarop de contacten verlopen, de kwaliteit van het tenue en de flexibiliteit en snelheid waarmee de leveringen plaatsvinden.

Zwem- en polovereniging De Amstel
Gerard Visser, Bestuurslid PR

VV Waddinxveen

In 2006 is vv Waddinxveen overgestapt naar kledingleverancier Akaza sport. Hierbij speelde vooral de volgende punten mee: sublimatiekleding, professionele benadering, duidelijkheid in afspraken en voortgang, en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Akaza sport was voor de VV-Waddinxveen het bedrijf dat hiervoor de beste papieren had. Nadat er digitale ontwerpen waren gemaakt kregen we een gratis proeftenue geleverd, waardoor er van te voren een duidelijk beeld is hoe het shirt eruit komt te zien. Over de kwaliteit van de geleverde shirts, broekjes en inloopsweaters zijn wij bij de vv-Waddinxveen meer dan tevreden. Ook de afspraken zijn altijd netjes nagekomen en alles is altijd keurig op tijd geleverd.

De vv-Waddinxveen staat nu in 2010 aan de vooravond van een fusie met dorpsgenoot WSE. Door Akaza sport zijn inmiddels wederom proefshirts gemaakt en de vakkennis van Hans Leenaarts is voor ons een welkome aanvulling.

De VV-Waddinxveen is dan ook zeer tevreden met Akaza sport.

VV-Waddinxveen
Paul Versloot

BC Vido

BC VIDO speelt sinds een aantal jaar in nieuwe tenues die door Akaza Sport geleverd zijn. Onze club is erg tevreden met de kwaliteit en de uitstraling van de tenues. De service die Akaza Sport biedt bevalt ons goed. Bij onze meest recente (5e) bestelling is er iets misgegaan bij het ontwerp van de tenues. We zijn met Akaza Sport tot een goede oplossing gekomen en de tenues zijn alsnog correct geleverd. Wij blijven graag bestellen bij Akaza Sport!

Basketbalvereniging BC Vido
Marleen de Haas

P.S.C.K.

Wij als voetbalvereninging P.S.C.K. zijn zeer tevreden over Akaza sport.
Mooie spullen, kwalitatief goed en tegen een mooie prijs. En je kunt zelf mee ontwerpen!
Wij vinden service ook erg belangrijk! En die krijg je bij Akaza sport. De vragen worden dan ook door Akaza sport per mail of telefoon op een snelle en vriendelijke manier beantwoord en de bestellingen worden altijd keurig en op tijd geleverd.

Wij zijn dan ook erg blij met Akaza sport zaken te doen.

P.S.C.K.
Bianca Boekhoff

Badmintonvereniging FST Waalwijk

Onze vereniging, Badmintonclub F.S.T. Waalwijk, was toe aan nieuwe shirts. Shirts die een aantal jaren mee moesten gaan. We zijn terecht gekomen bij Akaza Sport. In samenwerking met Hans Leenaarts hebben wij een badmintonshirt ontworpen. De uitvoering en kwaliteit van de shirts is helemaal naar onze wens. Ook over de  goede en snelle service van Akaza sport zijn wij zeer tevreden. Wij hopen nog jarenlang te kunnen samenwerken met Akaza sport.

FST Waalwijk
Jos Verlaan

Wellant College

Op onze vestiging van het Wellantcollege ontstond de wens om het sportende personeel in het nieuw te steken. Eind 2012 hebben we daarom bij Akaza een bestelling geplaatst. Bij onze keuze voor Akaza heeft de proefdruk een doorslaggevende rol gehad. Je kan zo goed zien of de bestelling aan je verwachtingen gaat voldoen. Het ontwerp was van onze eigen hand en dit werd vlot uitgewerkt in een offerte. Er werd snel gereageerd op veranderende wensen en toen alles eenmaal rond was, was de bestelling ook vlot binnen. De kleding is van prima kwaliteit, evenals de bedrukking. Ook de prijs-/kwaliteit verhouding is ronduit goed te noemen. We komen hier graag terug.

Wellant College
Jan Kroeze

Volleybalvereniging Gavoc’10

Gavoc’10 uit Oud Gastel

In 2008 zijn de volleybalverenigingen Gavok en Apollo’72 gefuseerd. En toen was er een nieuw tenue nodig met de hoofdkleuren donkerblauw en de “bijkleur”oranje.  Dat viel nog niet mee met de bestaande kledinglijnen bij de bekende merken. Tot we in contact kwamen met Akaza sport uit Waalwijk. We mochten zelf een tenue ontwerpen met hulp van Akaza sport, en kregen vervolgens een aantal proefshirts en broeken voor zowel dames als heren.

Het ontwerp werd later nog wat verder aangepast waardoor we uiteindelijk een prachtig tenue kregen. Een uniek, custom made tenue, speciaal vervaardigd voor Gavoc’10. In 3 leveringen in 2 jaar tijd werden in totaal 14 teams in het nieuw gestoken met een perfecte service en inspraak. Kleine foutjes werden direct hersteld. Een top service mogen we wel zeggen. We spelen nu allemaal in deze kleding en zijn zeer tevreden over de kleding en service van Akaza sport.

bestuur Gavoc’10
Frank Frik

Sv Heinkenszand

In 2009 waren een aantal jeugdteams van Sv Heinkenszand aan een nieuw shirt toe. Een doorn in het oog van het jeugdbestuur was dat er wel 5 verschillende shirts in gebruik waren doordat shirts van de gangbare merken regelmatig uit de collectie gingen en vervangen werden door een nieuw model
Na wat zoeken en vergelijken zijn wij uiteindelijk bij Akaza sport terechtgekomen. Sublimatie zorgt ervoor dat je een eigen tenue kunt ontwerpen en hiervan is eerst een proefexemplaar gemaakt. Daarna zijn er meerdere proefshirts gemaakt i.v.m de verschillende sponsoren en wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit allemaal zeer correct en snel is verlopen. Ook de uiteindelijke bestelling is naar onze volle tevredenheid afgehandeld.
Een belangrijke voorwaarde voor ons was dat we de tenues in de toekomst, in dezelfde uitvoering, bij kunnen bestellen. Inmiddels hebben we al een aantal nabestellingen gedaan en ook deze zijn prima verlopen.
Kort samengevat zijn wij zeer blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor Akaza sport.

Sv Heinkenszand
Martin Blankenburgh

HBC’09

I.v.m. fusie van RKVVV Buchten en VV Holtum hadden wij voor onze vereniging nieuwe voetbaltenues nodig. Via een andere voetbalvereniging uit de buurt kwamen we in contact met Akaza sport.
Samen met Akaza sport hebben we een tenue ontworpen en is er gratis een proeftenue geleverd. Daarna is er een offerte gemaakt en zijn de verdere details doorgesproken.
Gezien de kwaliteit, prijs en snelle levertijd hebben wij toen besloten onze kleding bij Akaza sport te bestellen.
We spelen nu vanaf september 2009 in deze kleding en zijn zeer tevreden over de kleding en service van Akaza sport.

HBC’09
Erik Oberndorff

Gratis proefshirt laten bedrukken