Een gratis proefshirt aanvragen

Custom made sportkleding voor je bedrijf, vereniging of school.

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit sportkleding op maat tegen een zeer scherpe prijs! En niet te vergeten! Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte sportkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. 
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

Waarom Akaza sport

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • Altijd na te bestellen

Hoe werkt het? 

Vul bovenstaand formulier en hou je mailbox goed in de gaten.

Zoals gezegd bieden we altijd een gratis proefshirt aan. Wij horen graag van je wat je wensen zijn en in welke kleurstelling je het shirt zou willen. Dat kan met een foto, tekening of wellicht een omschrijving van het tenue. Als je meer inspiratie wilt kun je ook kiezen uit een van de vele ontwerpen op deze website. Logo’s kunnen worden toegevoegd als PDF of EPS bestand. Op basis hiervan maken wij een ruwe schets. Nu kun je aangeven wat je graag anders zou willen zien of dat je wellicht nog een logo of nummer wilt toevoegen. Vervolgens wordt de ruwe schets uitgewerkt tot een ontwerp en nogmaals aan jou voorgelegd. Uiteraard kunt je ook nu nog wijzigingen aanbrengen. Pas na jouw goedkeuring bestellen we het gratis proefshirt. Zonder enige verplichting uiteraard.  Ook nadat je het proefshirt hebt ontvangen kan het ontwerp nog gewijzigd worden. Net zolang totdat jij 100% tevreden bent met het resultaat.