fbpx

faq

F.A.Q.

Hoe is de kwaliteit van de kleding?

De kwaliteit staat voorop bij een kledinglijn en is dan ook zeer goed. Doordat rugnummers, clublogo’s en sponsorteksten geheel in de stof zijn verwerkt (gesublimeerd) blijft de kleding er perfect uitzien, ook na jaren.

Is een eigen kledinglijn niet erg duur?

Aangezien wij direct leveren aan de vereniging, dus zonder tussenhandel, en omdat wij werken zonder showroom en winkels kunnen wij leveren tegen onvoorstelbaar lage prijzen, die niemand anders u kan aanbieden!

Kan ik ook kleine aantallen bestellen?

Het is zelfs mogelijk om voor één team een eigen tenue te laten maken. Ook kunnen er altijd tenues worden nabesteld als er bijvoorbeeld leden zijn bijgekomen of spullen zijn kwijtgeraakt. Zelfs één!

Kun je een eigen tenue ontwerpen?

U kunt uw huidige tenue gebruiken voor de kledinglijn maar u kunt ook zelf helemaal een nieuw tenue ontwerpen. Uiteraard kunnen wij ook een ontwerp voor u maken in uw eigen clubkleuren, met eigen clublogo en evt. sponsorteksten. Kosteloos uiteraard!

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld een week of 4, afhankelijk van de bestelperiode. De levertijd gaat in als het ontwerp / de order door u is goedgekeurd.