Custom made handbal shirt ontwerpen en bestellen? Handbal shirts bestellen op maat!

Professionele kwaliteit

Sublimatie, digitaal printen biedt hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de shirts als nieuw, ook na vele malen wassen.

Levertijd slechts 4 weken

Maatwerk kost tijd, maar bij Akaza sport heb je al binnen 4 weken je proefshirt binnen!

 

Gratis proefshirt

Eerst zien, dan geloven! Wij bieden je de mogelijkheid een gratis proefshirt aan te vragen. Geheel vrijblijvend.

Altijd na te bestellen

Al vanaf 4 stuks kun jij je eigen sporttenue ontwerpen!  Nabestellen is altijd mogelijk, zelfs één shirt.

 

 

Een eigen ontwerp handbal shirt!

  • 1 Klik hieronder op de rode button om een sample van jouw handbal shirt aan te vragen.  Vul je gegevens in en verstuur je aanvraag. Je eigen handbal kleding ontwerpen doe je bij Akaza Sport!
  • 2 Wij nemen contact met je op per e-mail om de details van het gewenste shirt te bespreken. Denk daarbij aan: welke kleuren, wat voor soort kraag, moeten er sponsorlogo’s en/of nummers op het shirt geplaatst worden en zo ja waar?
  • 3 Om inspiratie op te doen zie je hieronder een aantal shirts die we geleverd hebben aan onze klanten. Heb je zelf een idee? Graag! Stuur dan een foto van het gewenste ontwerp mee.
  • 4 We gaan aan de slag met jouw aanvraag en maken hiervan een digitaal ontwerp. Dit ontvang je van ons binnen 3 werkdagen.
  • 5 Je kunt nu aangeven wat je graag zou willen wijzigen. Pas als je 100% tevreden bent over jouw ontwerp, gaan we het proefshirt maken. We vragen alleen een bijdrage in de verzendkosten vanuit Spanje van 15 euro. Het proefshirt ontvang je dan na een week of 4 in je brievenbus.

Ieder ontwerp handbal shirt is mogelijk!

 

voorzijde

achterzijde

Ontwerpen van onze klanten

Sublimeren
SolidBriq
Marc's BarBQ Akaza sport
ZBSD
Sublimeren SolidBriq Marc's BarBQ Akaza sport ZBSD

Laat professioneel jouw handbal shirt bedrukken bij Akaza Sport!

Bij Akaza Sport begrijpen we het belang van een uniform dat niet alleen comfort en prestaties biedt, maar ook trots uitstraalt. Daarom specialiseren we ons in het professioneel bedrukken van handbal shirts, waarmee jouw team ongetwijfeld de show zal stelen.

Handbal kleding ontwerpen: Maak een statement

Een handbal shirt is meer dan alleen sportkleding; het is een symbool van teamgeest, doorzettingsvermogen en passie. Daarom bieden we bij Akaza Sport geavanceerde bedrukkingsopties aan die ervoor zorgen dat jouw teamlogo, sponsornamen en spelersnummers in hoge kwaliteit en levendige kleuren worden weergegeven. Onze duurzame bedrukkingstechnieken garanderen dat jouw handbal shirt er wedstrijd na wedstrijd nog steeds fantastisch uitziet.

Personaliseer Jouw Teamuitrusting

Personalisatie staat centraal in onze service. Elk team heeft zijn unieke karakter en wij vinden het belangrijk dat jouw handbal shirts dit ook uitstralen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur, een uniek patroon of maatwerk bedrukking, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Waarom kiezen voor Akaza Sport voor het ontwerpen van je handbalshirt?

  • Hoogwaardige bedrukking: Wij gebruiken de nieuwste technologieën voor een scherpe, duurzame print.
  • Volledig customizable: Kies uit een breed scala aan ontwerpen of breng jouw eigen ontwerp tot leven.
  • Deskundige ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.
  • Snelle levering: Wij begrijpen het belang van tijdigheid en zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Of je nu een jeugdteam uitrust of een professionele club vertegenwoordigt, Akaza Sport is jouw partner in het creëren van handbal shirts die indruk maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of start direct met het ontwerpen van jouw ideale handbal shirt op onze website. Samen zorgen we ervoor dat jouw team met vertrouwen het veld betreedt. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!