fbpx

Badminton en padel

Badminton of padelshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made badminton/padelkleding bedrukken.

Waarom badminton/padelkleding bedrukken bij Akaza sport?

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Kindermaten vanaf 4 jaar
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen

Gratis badminton of padelshirt bestellen voor je vereniging.

Wilt u eens kennismaken met onze kwaliteit? Wij sturen u graag een gratis shirt op! Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaande gegevens of het contactformulier. We maken dan graag een gratis badminton/padelshirt voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof. We vragen alleen een bijdrage in de verzendkosten vanuit Spanje van 15 euro.

Badmintonshirts bedrukken

Als badmintonvereniging is het belangrijk om te investeren in kleding van hoge kwaliteit voor uw team. Dit kan helpen om eenheid te creëren en de spelers te motiveren om hun beste spel te spelen. Bovendien kan het dragen van gepersonaliseerde kleding met het logo van uw team en de namen van de spelers uw team een professionele uitstraling geven en uw merk versterken.

Badmintonshirts ontwerpen en drukken voor het team

Bij het spelen van badminton is het hebben van de juiste uitrusting van cruciaal belang. Of je nu recreatief speelt of deelneemt aan wedstrijden, het dragen van kleding die comfortabel is en je vrij laat bewegen is essentieel voor een goede spelervaring.

Een goede kwaliteit krijg je alleen door het gerbuik van goede technieken. Daarom kiezen wij ervoor om de shirts te sublimeren. Hierdoor heb je een veel hogere kwaliteit kleding die ook gedurende het sporten veel beter zit. En ook niet onbelangrijk: de bedrukking blijft ook veel langer goed, deze zit namelijk in de kleidng zelf verwerkt. 

Klantervaringen

Onze vereniging, Badmintonclub F.S.T. Waalwijk, was toe aan nieuwe badmintonshirts. Shirts die een aantal jaren mee moesten gaan. We zijn terecht gekomen bij Akaza Sport. In samenwerking met Hans Leenaars hebben wij een shirt ontworpen. De uitvoering en kwaliteit van de badmintonshirts is helemaal naar onze wens. Ook over de  goede en snelle service van Akaza Sport zijn wij zeer tevreden. Wij hopen nog jarenlang te kunnen samenwerken met Akaza Sport.

Jos Verlaan
Penningmeester FST Waalwijk.
december 2016

Badmintonkleding en padelkleding ontwerpen

Badmintonkleding en padelkleding ontwerpen en bedrukken. Dan bent u bij  Akaza sport aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 10 jaar dé expert in het bedrukken van sportkleding. Wij printen alles digitaal. Hierdoor is het mogelijk om sponsorteksten, logo’s en rugnummers full colour in de kleding te verwerken. Kosteloos. Digitaal printen zorgt niet alleen voor onbeperkte mogelijkheden in de beste kwaliteit, maar ook voor een supersnelle levering.

Custom-made badmintonkleding en padelkleding

Zowel scholen, bedrijven en badmintonclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten bedrukken van eigen ontwerp badmintonshirts en padelshirts tegen zeer scherpe tarieven.  Alles wordt gesublimeerd waardoor een fijne afwerking ontstaat die kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weergeeft. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren. We leveren al vanaf 8 stuks. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van badmintonshirts in uw eigen ontwerp is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met uw badmintonshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046.  Of per e-mail info@akazasport.nl