fbpx

Basketbal

Basketbalshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made basketbalkleding bedrukken.

 

Een gratis basketbalshirt bestellen voor uw vereniging

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze basketbalkleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof. We vragen alleen een bijdrage in de verzendkosten vanuit Spanje van 15 euro.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen

Klantervaringen

BC VIDO speelt sinds een aantal jaar in nieuwe tenues die door Akaza Sport geleverd zijn. Onze club is erg tevreden met de kwaliteit en de uitstraling van de tenues. De service die Akaza Sport biedt bevalt ons goed. Bij onze meest recente (5e) bestelling is er iets misgegaan bij het ontwerp van de tenues. We zijn met Akaza Sport tot een goede oplossing gekomen en de tenues zijn alsnog correct geleverd. Wij blijven graag bestellen bij Akaza Sport!

Basketbalvereniging BC Vido
Marleen de Haas

 

Basketbalkleding

Akaza Sport biedt u de unieke mogelijkheid om de basketbalkleding voor uw team zelf te ontwerpen. Met uw team wilt u altijd zo goed mogelijk voor de dag komen en dat doet u het liefst in uw favoriete tenue. Echter, vaak loopt u bij leveranciers tegen problemen aan. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om na te bestellen of de kosten worden continu verhoogd. Akaza Sport zorgt ervoor dat u uw eigen ontwerp basketbalkleding in de gewenste hoeveelheid kunt bestellen en dat u altijd kunt nabestellen.

Werkwijze voor het ontwerpen van basketbalkleding

Om u te overtuigen van de kwaliteit die wij te bieden hebben, laten we u altijd eerst vrijblijvend een tenue maken dat u opgestuurd krijgt. Zo kunt u zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn wanneer u kiest voor een eigen ontwerp en dat de kwaliteit uw verwachtingen zal overtreffen. Bevalt deze werkwijze u, dan kunt u ervoor kiezen meer te bestellen.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar meer informatie over het ontwerpen van uw eigen kledinglijn in basketbalkleding. Om die reden kunt u op de website veel informatie vinden over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen. Daarvoor gebruikt u het contactformulier op de website. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046.