fbpx

Basketbal

Basketbalkleding bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made basketbalkleding bedrukken.

 

Een gratis basketbalshirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit basketbalkleding tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte basketbalkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen

Klantervaringen

 

 

Basketbalkleding

Akaza Sport biedt u de unieke mogelijkheid om de basketbalkleding voor uw team zelf te ontwerpen. Met uw team wilt u altijd zo goed mogelijk voor de dag komen en dat doet u het liefst in uw favoriete tenue. Echter, vaak loopt u bij leveranciers tegen problemen aan. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om na te bestellen of de kosten worden continu verhoogd. Akaza Sport zorgt ervoor dat u uw eigen ontwerp basketbalkleding in de gewenste hoeveelheid kunt bestellen en dat u altijd kunt nabestellen.

Werkwijze voor het ontwerpen van basketbalkleding

Om u te overtuigen van de kwaliteit die wij te bieden hebben, laten we u altijd eerst vrijblijvend een tenue maken dat u opgestuurd krijgt. Zo kunt u zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn wanneer u kiest voor een eigen ontwerp en dat de kwaliteit uw verwachtingen zal overtreffen. Bevalt deze werkwijze u, dan kunt u ervoor kiezen meer te bestellen.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar meer informatie over het ontwerpen van uw eigen kledinglijn in basketbalkleding. Om die reden kunt u op de website veel informatie vinden over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen. Daarvoor gebruikt u het contactformulier op de website. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046.