fbpx

Bowling

Bowlingshirt bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made bowlingshirts bedrukken.

Een gratis bowlingshirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit bowlingshirts tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte bowlingshirts. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. 
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Klantervaringen

“Als oud-voetballer ben ik gewend aan mooie tenues en welwillende sponsoren. Eenmaal in de bowling-sport beland merkte ik dat “de team-polo (met bedrukking)” verplicht en saai was en dat sponsoren lastig was. Als ondernemer is sponsoring relatief eenvoudig te regelen. En na wat omzwerving ben ik voor de shirts bij Akaza sport terecht gekomen. Het design maken van een shirt is leuk werk, zeker met mijn achtergrond. Dat je hier vervolgens (bijna) volledig de vrije hand in hebt is natuurlijk fantastisch. Zo uit mijn hoofd heb ik al 6 teams en de gehele Bowling Vereniging Haarlemmermeer kunnen voorzien van (designs voor) shirts. En waarom bij Akaza sport? Uiteraard zijn er in deze markt ook alternatieven. Het antwoord is vrij simpel: Hans. Hans regelt het. Een scherpe prijs en de perfecte service zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Cor Brouwer
voorzitter i.o. Bowling Vereniging Haarlemmermeer
oktober 2016

Bowlingkleding ontwerpen

Laat je eigen bowlingshirt ontwerpen en bedrukken door de experts van Akaza sport, de sportdrukkerij voor binnen- en buitenland. Akaza sport is dé expert in het vakkundig bedrukken van sportkledinglijnen met gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken(sublimatie)

Custom-made bowlingkleding

Zowel scholen, bedrijven en bowlingclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten drukken van je eigen bowlingshirt ontwerp tegen zeer scherpe tarieven. Wij maken gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weer te geven. Je kunt ieder gewenst ontwerp laten maken en wij leveren al vanaf 4 stuks. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van bowlingshirts in je eigen ontwerp is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met je bowlingshirts ontwerpen kunnen doen en laat je verrassen door de prachtige kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

Wellicht ben je nieuwsgierig geworden naar een eigen ontwerp bowlingshirt. Heb je vragen, wil je deskundig advies of direct een proefshirt bestellen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0416-330046 / 06-28951415 of je vult het contactformulier op de website in.