fbpx

Bowling

Bowlingshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made bowlingkleding bedrukken.

 

Een gratis bowlingshirt bestellen voor uw vereniging

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze bowlingshirts.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Klantervaringen

“Als oud-voetballer ben ik gewend aan mooie tenues en welwillende sponsoren. Eenmaal in de bowling-sport beland merkte ik dat “de team-polo (met bedrukking)” verplicht en saai was en dat sponsoren lastig was. Als ondernemer is sponsoring relatief eenvoudig te regelen. En na wat omzwerving ben ik voor de shirts bij Akaza sport terecht gekomen. Het design maken van een shirt is leuk werk, zeker met mijn achtergrond. Dat je hier vervolgens (bijna) volledig de vrije hand in hebt is natuurlijk fantastisch. Zo uit mijn hoofd heb ik al 6 teams en de gehele Bowling Vereniging Haarlemmermeer kunnen voorzien van (designs voor) shirts. En waarom bij Akaza sport? Uiteraard zijn er in deze markt ook alternatieven. Het antwoord is vrij simpel: Hans. Hans regelt het. Een scherpe prijs en de perfecte service zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Cor Brouwer
voorzitter i.o. Bowling Vereniging Haarlemmermeer
oktober 2016

Bowlingkleding ontwerpen

Laat uw eigen bowlingshirt ontwerpen en bedrukken door de experts van Akaza sport, de sportdrukkerij voor binnen- en buitenland. Akaza sport is dé expert in het vakkundig bedrukken van sportkledinglijnen met gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken(sublimatie)

Custom-made bowlingkleding

Zowel scholen, bedrijven en bowlingclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten drukken van eigen bowlingshirt ontwerpen tegen zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues en ook trainingspakken. Wij maken gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van bowlingshirts in uw eigen ontwerpen is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met uw bowlingshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

Wellicht bent u nieuwsgierig geworden naar een eigen ontwerp bowlingshirt. Hebt u vragen, wilt u deskundig advies of direct een proefshirt bestellen? U kunt ons telefonisch bereiken op 0416-330046 / 06-28951415 of u vult het contactformulier op de website in.