fbpx

Darten

Dartshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Altijd een gratis proefshirt! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made dartshirts bedrukken.

Waarom darsthirts bedrukken bij Akaza sport?

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • vanaf 4 jaar t/m 7XL
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen

Een dartshirt laten maken voor je dartvereniging hoeft niet duur te zijn. Neem contact met ons op voor hoge kwaliteits dartshirts. Wij tonen graag aan onze kwaliteit aan. Vraag daarom via het formulier hiernaast gerust een gratis dartshirt voor je vereniging aan. Het ontwerpen en en drukken van het shirt doen wij volledig gratis voor een vereniging. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op. 

Gratis dartshirt ontwerpen en bedrukken voor je vereniging

Wilt u eens kennismaken met onze kwaliteit? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaande gegevens of het contactformulier. We maken dan graag een gratis dartshirt voor uw vereniging, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

Klantervaringen

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.

De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.

Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.
oktober 2016

 

Dartshirts bedrukken en ontwerpen

Laat uw eigen dartshirt ontwerpen en bedrukken door de experts van Akaza sport. Akaza sport is hét adres voor het vakkundig bedrukken van dartkleding .

Custom-made dartshirts

Zowel scholen, bedrijven en dartclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het bedrukken van een custom made dartshirt tegen zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues en ook trainingspakken. Wij maken gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle dartkleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van dartshirts in uw eigen ontwerp is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met uw dartshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

Wellicht bent u nieuwsgierig geworden naar het bedrukken van een custom made dartshirt? Hebt u vragen, wilt u deskundig advies of direct een proefshirt bestellen? U kunt ons telefonisch bereiken op 0416-330046 / 06-28951415 of u vult het contactformulier op de website in.

 

De beste dartshirts van Nederland

Bij Akazasport maken we graag de beste en mooiste dartshirts van Nederland. Daarom kiezen wij voor een bepaalde druktechniek, sublimatie genaamd. Hierdoor krijg je de mooiste dartshirts. De bedrukking wordt namelijk in het shirt zelf verwerkt, in plaats van erop gedrukt of geprint. Hierdoor gaan de bedrukte dartshirts ook een stuk langer mee dan de shirts van de concurrenten. 

Uiteraard laten we je graag kennismaken met onze dartshirts en geven we je de mogelijkheid om zelf een dartshirt te bedrukken. Stuur ons gewoon een berichtje en we maken een volledig gratis proefdruk voor je. Vul daarom snel het formulier hierboven in, zodat je snel kunt beschikken over jouw op maat bedrukte dartshirt.