fbpx

Minishirts

Minishirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made minishirts bedrukken.

 

Gratis minishirt bestellen voor je vereniging

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze kleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 
 

Klantervaringen

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.

De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.

Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.
oktober 2016

 
 
 

Minishirts ontwerpen en bedrukken

Mini shirts ontwerpen en bedrukken. En vaantjes en sjaals. Dan bent u bij Akaza sport aan het juiste adres. Als een van de weinigen in Europa wordt bij ons alle kleding digitaal geprint waardoor een perfecte kwaliteit ontstaat.

Minishirts, vaantjes en sjaals

Of u nu een amateurclub bent of  een basisschool. Bij Akaza sport kunt u terecht voor het bedrukken van zelf ontworpen minishirts en vaantjes en sjaals van zeer hoogwaardige kwaliteit. Welke voordelen bieden wij u allemaal:

  • u kunt uw eigen ontwerp indienen;
  • uitstekende materialen en druktechnieken;
  • optimale weergave kleuren, namen en logo’s;
  • snelle levertijden voor scherpe prijzen;
  • altijd eenvoudig na te bestellen;Dien dus vandaag nog uw ontwerp in voor een minishirt of vaantje en ontvang direct een proefshirt. Naast onze minivoetbal shirts kunt u ook bij ons terecht voor kindersportkleding in de allerkleinste maten.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar  het ontwerpen van uw eigen sportshirt voor kinderen, minishirts en vaantjes. Alle informatie kunt u vinden op de website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046. Wij staan u graag te woord.