Minishirts

Minishirts bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made minishirts bedrukken.

 

Een gratis minishirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit minishirts tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte minishirts. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

 • Ieder ontwerp is mogelijk
 • 100%  gemaakt in Europa
 • Snelle levertijd
 • Scherpe prijzen
 • Uitstekende materialen
 • altijd na te bestellen
 
 

Klantervaringen

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.

De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.

Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.
oktober 2016

 
 
 

Minishirts ontwerpen en bedrukken

Mini shirts ontwerpen en bedrukken. En vaantjes en sjaals. Dan bent u bij Akaza sport aan het juiste adres. Als een van de weinigen in Europa wordt bij ons alle kleding digitaal geprint waardoor een perfecte kwaliteit ontstaat.

Minishirts, vaantjes en sjaals

Of u nu een amateurclub bent of  een basisschool. Bij Akaza sport kunt u terecht voor het bedrukken van zelf ontworpen minishirts en vaantjes en sjaals van zeer hoogwaardige kwaliteit. Welke voordelen bieden wij u allemaal:

 • u kunt uw eigen ontwerp indienen;
 • uitstekende materialen en druktechnieken;
 • optimale weergave kleuren, namen en logo’s;
 • snelle levertijden voor scherpe prijzen;
 • altijd eenvoudig na te bestellen;Dien dus vandaag nog uw ontwerp in voor een minishirt of vaantje en ontvang direct een proefshirt. Naast onze minivoetbal shirts kunt u ook bij ons terecht voor kindersportkleding in de allerkleinste maten.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar  het ontwerpen van uw eigen sportshirt voor kinderen, minishirts en vaantjes. Alle informatie kunt u vinden op de website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046. Wij staan u graag te woord.