fbpx

Polo’s

Poloshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made polokleding bedrukken.

 

Gratis polo bestellen voor uw vereniging

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze kleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Zwem- en polovereniging De Amstel / Mijdrecht

Na lang zoeken naar geschikte en kwalitatief goede clubkleding voor onze wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en trainers zijn we begin 2014 bij Akaza sport terechtgekomen. Na ontvangst van een heel leuk ontwerp en het doorvoeren van wat kleine wijzigingen hebben we een pasavond georganiseerd voor onze leden met daarbij ook meteen een gratis monster. Men was meteen al heel enthousiast, toch hebben we als vereniging toen besloten om de mensen te stimuleren tot aanschaf, door het gedeeltelijk te sponsoren.

De eerste klacht moeten we na twee en een half jaar nog ontvangen! Zelfs de meest intensieve gebruikers van het eerste uur lopen drie tot vier maal per week als trainer in het zwembad rond in hun clubtenue, wassen het ongetwijfeld ook zeer geregeld en er is nog steeds geen sprake van verkleuring of slijtage.

Jaarlijks bestellen we bij Akaza weer een aanvulling op de voorraad, voornamelijk voor nieuwe leden, want slijten doet het echt niet.

Ook al spelen wij als de Amstel geen Topklasse, Akaza doet het wel! Onze complimenten voor de fijne wijze waarop de contacten verlopen, de kwaliteit van het tenue en de flexibiliteit en snelheid waarmee de leveringen plaatsvinden.

Zwem- en polovereniging De Amstel

Gerard Visser, Bestuurslid PR

jan.2016

 
 

Polo’s ontwerpen

Voor het laten bedrukken van zelf ontworpen polo´s gaat u natuurlijk naar Akaza sport. Akaza sport is de professionele sportkledingdrukkerij voor iedere sportvereniging. Wij bieden hoogwaardige producten, een snelle levering en een uitstekende klantgerichte service.

polo bedrukken

Wij bedrukken polo´s voor allerlei sporten. Of het nu gaat over bowlingshirts, dartshirts of tafeltennisshirts. Bij Akaza sport kunt u snel en voordelig zelf een ontwerp aanleveren voor het drukken van hoogwaardige polo´s. Wij drukken logo’s, namen en beeldmerken via sublimatie in de stof. Bedrukkingen kunnen dus nooit meer loslaten.

  • drukken van eigen ontworpen kledinglijnen;
  • gebruik van hoogwaardige materialen;
  • innovatieve drukmethoden, sublimeren;
  • optimale weergave kleuren, logo’s en sponsoren;
  • altijd na te bestellen, ook per stuk

Lever vandaag nog uw ontwerp aan voor uw polo en ontvang direct een proefshirt. U kuint bij ons terecht voor iedere andere kledinglijn zoals wielrennen, hockey, atletiek, basketbal, handbal en rugby, bowling, darts etc.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar  het bedrukken van uw eigen design polo’s. Alle informatie kunt u vinden op de website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046. Wij staan u graag te woord.