Schoolkleding

Schoolkleding bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made schoolkleding bedrukken.

 

Een gratis sportshirt voor je school

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit sportshirts tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte sportkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

 • Ieder ontwerp is mogelijk
 • 100%  gemaakt in Europa
 • Snelle levertijd
 • Scherpe prijzen
 • Uitstekende materialen
 • altijd na te bestellen
 

Klantervaringen

Op onze vestiging van het Wellantcollege ontstond de wens om het sportende personeel in het nieuw te steken. Eind 2012 hebben we daarom bij Akaza een bestelling geplaatst. Bij onze keuze voor Akaza heeft de proefdruk een doorslaggevende rol gehad. Je kan zo goed zien of de bestelling aan je verwachtingen gaat voldoen. Het ontwerp was van onze eigen hand en dit werd vlot uitgewerkt in een offerte. Er werd snel gereageerd op veranderende wensen en toen alles eenmaal rond was, was de bestelling ook vlot binnen. De kleding is van prima kwaliteit, evenals de bedrukking. Ook de prijs-/kwaliteit verhouding is ronduit goed te noemen. We komen hier graag terug.

Wellant College
Jan Kroeze

 

Schooltenues ontwerpen

Sportkleding voor school laat u bedrukken bij Akaza sport. Wij staan garant voor kwaliteit, innovatieve drukmogelijkheden en een snelle levering.

sportkleding op maat
Of u nu een  voetbalclub of een school bent. Bij Akaza sport kunt u voordelig en snel zelf ontworpen sportshirts van zeer hoge kwaliteit laten bedrukken. U kunt bij Akaza sport terecht voor logo- en sponsorshirts met korte mouw tot keepershorts, trainingspakken, sokken, minishirts en vaantjes.  Dien uw ontwerp in en wij zorgen voor een duurzaam shirt met alle logo’s, namen en nummers. Meer voordelen zijn:

 • indienen van eigen ontwerpen;
 • kleding gemaakt van duurzame materialen;
 • gebruik van innovatieve druktechnieken;
 • alle kleding is zeer eenvoudig te reinigen;
 • nabestellen is heel gemakkelijk, ook één shirt

Laat vandaag nog uw sportshirts voor uw school bedrukken door Akaza  sport en ontvang direct een gratis proefshirt. Natuurlijk kunt u behalve voetbalshirts ook bij ons terecht voor kledinglijnen voor hockey-, rugby-, wielren-, atletiek- en handbalclubs etc.

Informatie
Heeft u vragen of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact met ons op via 0416-330046 / 06-28951415, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.