fbpx

Schoolkleding

Schoolkleding laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made schoolkleding bedrukken.

 

Sportkleding voor school . Bestel nu een gratis sportshirt voor uw school

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze sportkleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Klantervaringen

Op onze vestiging van het Wellantcollege ontstond de wens om het sportende personeel in het nieuw te steken. Eind 2012 hebben we daarom bij Akaza een bestelling geplaatst. Bij onze keuze voor Akaza heeft de proefdruk een doorslaggevende rol gehad. Je kan zo goed zien of de bestelling aan je verwachtingen gaat voldoen. Het ontwerp was van onze eigen hand en dit werd vlot uitgewerkt in een offerte. Er werd snel gereageerd op veranderende wensen en toen alles eenmaal rond was, was de bestelling ook vlot binnen. De kleding is van prima kwaliteit, evenals de bedrukking. Ook de prijs-/kwaliteit verhouding is ronduit goed te noemen. We komen hier graag terug.

Wellant College
Jan Kroeze

 

Schooltenues ontwerpen

Sportkleding voor school laat u bedrukken bij Akaza sport. Wij staan garant voor kwaliteit, innovatieve drukmogelijkheden en een snelle levering.

sportkleding op maat
Of u nu een  voetbalclub of een school bent. Bij Akaza sport kunt u voordelig en snel zelf ontworpen sportshirts van zeer hoge kwaliteit laten bedrukken. U kunt bij Akaza sport terecht voor logo- en sponsorshirts met korte mouw tot keepershorts, trainingspakken, sokken, minishirts en vaantjes.  Dien uw ontwerp in en wij zorgen voor een duurzaam shirt met alle logo’s, namen en nummers. Meer voordelen zijn:

  • indienen van eigen ontwerpen;
  • kleding gemaakt van duurzame materialen;
  • gebruik van innovatieve druktechnieken;
  • alle kleding is zeer eenvoudig te reinigen;
  • nabestellen is heel gemakkelijk, ook één shirt

Laat vandaag nog uw sportshirts voor uw school bedrukken door Akaza  sport en ontvang direct een gratis proefshirt. Natuurlijk kunt u behalve voetbalshirts ook bij ons terecht voor kledinglijnen voor hockey-, rugby-, wielren-, atletiek- en handbalclubs etc.

Informatie
Heeft u vragen of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact met ons op via 0416-330046 / 06-28951415, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.