fbpx

Voetbalshirt bedrukken

Voetbalshirt bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made voetbalshirts bedrukken. Alles 100% gesublimeerd!

 

Een gratis proefshirt voor uw vereniging of school bestellen.

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze sportkleding

We willen graag een voetbalshirt bedrukken en een gratis proefshirt voor u maken, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • Altijd na te bestellen
 

Voetbalshirt bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made voetbalshirts bedrukken.

 

Klantervaringen

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.

De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.

Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.

 
 

Voetbalshirts ontwerpen

Voetbalshirt bedrukken? Dan bent u bij  Akaza sport aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 10 jaar dé expert in het ontwerpen en bedrukken van sportkleding. Wij printen alles digitaal. Hierdoor is het mogelijk om sponsorteksten, logo’s en rugnummers full colour in de sportkleding te verwerken. Kosteloos. Digitaal printen zorgt niet alleen voor onbeperkte mogelijkheden in de beste kwaliteit, maar ook voor een supersnelle levering.

Custom-made voetbalshirt

Zowel scholen, bedrijven als voetbalclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten bedrukken en ontwerpen van een voetbalshirt (of meerdere voetbalshirts) tegen zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues tot sokken, shorts, shirts en trainingspakken. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten optimaal weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle sportkleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van voetbalshirts in uw eigen ontwerp is heel gemakkelijk. Bekijk vandaag nog wat wij met uw voetbalshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Informatie

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046.  Of per e-mail info@akazasport.nl of vul het contactformulier op de website in.