Voetbalshirt bedrukken

Kleding voor voetbal bedrukken bij Akaza Sport

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made voetbalkleding bedrukken. Alles 100% gesublimeerd!

 

Voetbalshirt bedrukken? Vraag een gratis voetbalshirt aan voor je vereniging!

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit voetbalkleding tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte sportkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

Waarom uw voetbalshirts bedrukken bij Akaza Sport:

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • Altijd na te bestellen

Voetbalshirt bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made voetbalshirts bedrukken.

Klantervaringen

Na het aangaan van een nieuw samenwerkingsverband voor onze jeugdteams waren we op zoek naar nieuwe clubkleding. Akaza sport heeft ons hierbij vakkundig geholpen met het ontwerpen van een nieuw tenue. Met een schitterend ontwerp van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunnen wij er weer een aantal jaar tegenaan.

De korte lijnen binnen Akaza sport maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Mijn complimenten voor de snelheid van handelen en de kwaliteit van de materialen.

Prima werk geleverd!!

Erwin Sikkes
Penningmeester S.J.O. B.T.C.

Voetbalshirt ontwerpen

Voetbalshirt bedrukken? Dan bent u bij  Akaza sport aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 10 jaar dé expert in het ontwerpen en bedrukken van sportkleding. Wij printen alles digitaal. Hierdoor is het mogelijk om sponsorteksten, logo’s en rugnummers full colour in de sportkleding te verwerken. Kosteloos. Digitaal printen zorgt niet alleen voor onbeperkte mogelijkheden in de beste kwaliteit, maar ook voor een supersnelle levering.

Custom-made voetbalshirt

Zowel scholen, bedrijven als voetbalclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten bedrukken en ontwerpen van een voetbalshirt (of meerdere voetbalshirts) tegen zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues tot sokken, shorts, shirts en trainingspakken. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten optimaal weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle sportkleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van voetbalshirts in uw eigen ontwerp is heel gemakkelijk. Bekijk vandaag nog wat wij met uw voetbalshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Informatie

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046.  Of per e-mail info@akazasport.nl of vul het contactformulier op de website in.