fbpx

Wielrennen

Wielershirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made wielerkleding bedrukken.

 

Gratis wielershirt bestellen voor je vereniging

Wielerkleding bedrukken. Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze wielerkleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefshirt voor u.  Voorzien van uw eigen logo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Wielerkleding bedrukken

Wielerkleding bedrukken

Bij Akaza sport kunt u wielerkleding bedrukken en ontwerpen geheel naar eigen idee. Sinds 2006 maken wij sportkleding. Voordat wij aan de slag gaan maken we eerst een proefshirt zodat u kunt zien of het ontwerp naar uw zin is. Wij hebben zeer scherpe prijzen en leveren professionele kwaliteit.

Eigen wielerkleding ontwerpen

Als u als bedrijf mee wilt doen met een wielerwedstrijd wilt u goed voor de dag komen. Bij ons kunt u uw eigen wielerkleding ontwerpen zodat uw bedrijf duidelijk zichtbaar is en uw reclame goed tot uiting komt. Naast het ontwerpen van wielerkleding kunt u bij ons ook terecht voor andere sporten als

Uw logo op uw wielershirt laten drukken

Als u het logo van uw bedrijf op sportkleding laat drukken wilt u uiteraard dat het goed zichtbaar is en blijft. Doordat wij gebruik maken van een digitale techniek, sublimatie, blijven de kleuren mooi en zal de print niet vervagen. Ook na vele malen wassen is het wielershirt nog als nieuw. De inkt komt in de stof en kan dus nooit meer loslaten. Professionele kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.