Wielrennen

Wielershirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made wielerkleding bedrukken.

 
 

Een gratis wielershirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit wielerkleding tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte wielerkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen

Wielerkleding bedrukken

Wielerkleding bedrukken

Bij Akaza sport kunt u wielerkleding bedrukken en ontwerpen geheel naar eigen idee. Sinds 2006 maken wij sportkleding. Voordat wij aan de slag gaan maken we eerst een proefshirt zodat u kunt zien of het ontwerp naar uw zin is. Wij hebben zeer scherpe prijzen en leveren professionele kwaliteit.

Eigen wielerkleding ontwerpen

Als u als bedrijf mee wilt doen met een wielerwedstrijd wilt u goed voor de dag komen. Bij ons kunt u uw eigen wielerkleding ontwerpen zodat uw bedrijf duidelijk zichtbaar is en uw reclame goed tot uiting komt. Naast het ontwerpen van wielerkleding kunt u bij ons ook terecht voor andere sporten als

Uw logo op uw wielershirt laten drukken

Als u het logo van uw bedrijf op sportkleding laat drukken wilt u uiteraard dat het goed zichtbaar is en blijft. Doordat wij gebruik maken van een digitale techniek, sublimatie, blijven de kleuren mooi en zal de print niet vervagen. Ook na vele malen wassen is het wielershirt nog als nieuw. De inkt komt in de stof en kan dus nooit meer loslaten. Professionele kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.