fbpx

Tafeltennis

Tafeltennisshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made tafeltenniskleding bedrukken.

 

Gratis tafeltennisshirt bestellen

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze tafeltennis kleding

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefshirt voor u, voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen

Klantervaringen

Sinds een aantal jaren zijn wij klant van Akaza Sport. Wij zijn destijds bij Akaza Sport terecht gekomen, omdat wij op zoek waren naar een leverancier die ons tafeltennisshirts met opdruk voor een betaalbare prijs kon leveren en waarbij wij ook naderhand nog dezelfde shirts zouden kunnen bestellen. Akaza Sport voldoet absoluut aan die wensen en ook nu nog bestellen we regelmatig tafeltennisshirts voor nieuwe leden. Het bestelproces is heel erg makkelijk door het persoonlijke contact met Akaza Sport: een kwestie van aangeven welke maten en welke aantallen en na een paar weken worden de shirts keurig netjes aangeleverd. Daarnaast helpt het natuurlijk dat de kwaliteit van de producten van Akaza Sport uitstekend is. Ook wijzigingen in het ontwerp worden door Akaza Sport makkelijk opgepakt en verwerkt. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Akaza Sport

Hans van Haren
Tafeltennisvereniging GTV Vriendenschaar
oktober 2016

Tafeltennis kleding ontwerpen

Laat uw eigen tafeltennis kleding ontwerpen en drukken door de experts van Akaza sport, de sportdrukkerij voor binnen- en buitenland. Akaza sport is dé specialist in het bedrukken van sportkleding. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken(sublimatie)

Custom-made tafeltenniskleding

Zowel scholen, bedrijven en tafeltennisclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten drukken van eigen tafeltennisshirt ontwerpen tegen zeer scherpe prijzen. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues en ook trainingspakken. Wij maken gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van tafeltennisshirts in uw eigen ontwerpen is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met uw tafeltennisshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar  het ontwerpen van uw eigen kledinglijn in tafeltenniskleding. Alle informatie kunt u vinden op de website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046. Wij staan u graag te woord.