Tafeltennis

Tafeltenniskleding bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made tafeltenniskleding bedrukken.

 

Een gratis tafeltennisshirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit tafeltenniskleding tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte tafeltenniskleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. 
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • 100%  gemaakt in Europa
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen

Tafeltennisshirts bedrukken

Ben je op zoek naar een manier om jouw tafeltennisteam te laten opvallen tijdens wedstrijden? Overweeg dan om tafeltenniskleding te bedrukken met het logo of de naam van je team!

Het bedrukken van tafeltenniskleding doon wij door middel van sublimatie. Hierbij wordt de inkt rechtstreeks in de vezels van de stof gebracht, waardoor de bedrukking duurzamer en kleurechter is dan bij andere druktechnieken. Bovendien biedt sublimatie de mogelijkheid om gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen te maken die niet kunnen worden bereikt met zeefdruk of transferdruk.

Het sublimeren van tafeltenniskleding heeft nog een aantal andere voordelen. Zo kan het zorgen voor een betere luchtcirculatie en vochtregulatie dan bij traditionele bedrukkingstechnieken, waardoor spelers zich comfortabeler voelen tijdens het spelen. Ook kan sublimatie ervoor zorgen dat de bedrukking niet gaat scheuren of vervagen, zelfs na meerdere wasbeurten.

Klantervaringen

Sinds een aantal jaren zijn wij klant van Akaza Sport. Wij zijn destijds bij Akaza Sport terecht gekomen, omdat wij op zoek waren naar een leverancier die ons tafeltennisshirts met opdruk voor een betaalbare prijs kon leveren en waarbij wij ook naderhand nog dezelfde shirts zouden kunnen bestellen. Akaza Sport voldoet absoluut aan die wensen en ook nu nog bestellen we regelmatig tafeltennisshirts voor nieuwe leden. Het bestelproces is heel erg makkelijk door het persoonlijke contact met Akaza Sport: een kwestie van aangeven welke maten en welke aantallen en na een paar weken worden de shirts keurig netjes aangeleverd. Daarnaast helpt het natuurlijk dat de kwaliteit van de producten van Akaza Sport uitstekend is. Ook wijzigingen in het ontwerp worden door Akaza Sport makkelijk opgepakt en verwerkt. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Akaza Sport

Hans van Haren
Tafeltennisvereniging GTV Vriendenschaar
oktober 2016

Tafeltennis kleding ontwerpen

Laat uw eigen tafeltennis kleding ontwerpen en drukken door de experts van Akaza sport, de sportdrukkerij voor binnen- en buitenland. Akaza sport is dé specialist in het bedrukken van sportkleding. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken(sublimatie)

Custom-made tafeltenniskleding

Zowel scholen, bedrijven en tafeltennisclubs kunnen bij Akaza sport terecht voor het laten drukken van eigen tafeltennisshirt ontwerpen tegen zeer scherpe prijzen. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues en ook trainingspakken. Wij maken gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo’s, namen en sponsorteksten zo optimaal mogelijk weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren en wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van tafeltennisshirts in uw eigen ontwerpen is heel gemakkelijk. Zelfs één shirt. Bekijk vandaag nog wat wij met uw tafeltennisshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar  het ontwerpen van uw eigen kledinglijn in tafeltenniskleding. Alle informatie kunt u vinden op de website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0416-330046. Wij staan u graag te woord.