fbpx

Volleybal

Volleybalshirt laten bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made volleybalkleding bedrukken.

 

Gratis volleybalshirt bestellen

Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit van die volleybalshirts. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze volleybalshirts

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefshirt voor u. Voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

  • Ieder ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende materialen
  • altijd na te bestellen
 

Klantervaringen

Gavoc’10 uit Oud Gastel

In 2008 zijn de volleybalverenigingen Gavok en Apollo’72 gefuseerd. En toen was er een nieuw tenue nodig met de hoofdkleuren donkerblauw en de “bijkleur”oranje.  Dat viel nog niet mee met de bestaande kledinglijnen bij de bekende merken. Tot we in contact kwamen met Akaza sport uit Waalwijk. We mochten zelf een tenue ontwerpen met hulp van Akaza sport, en kregen vervolgens een aantal proefshirts en broeken voor zowel dames als heren.

Het ontwerp werd later nog wat verder aangepast waardoor we uiteindelijk een prachtig tenue kregen. Een uniek, custom made tenue, speciaal vervaardigd voor Gavoc’10. In 3 leveringen in 2 jaar tijd werden in totaal 14 teams in het nieuw gestoken met een perfecte service en inspraak. Kleine foutjes werden direct hersteld. Een top service mogen we wel zeggen. We spelen nu allemaal in deze kleding en zijn zeer tevreden over de kleding en service van Akaza sport.

bestuur Gavoc’10
Frank Frik

Volleybalshirts

Voor eigen ontworpen volleybalshirts voor uw vereniging gaat u naar Akaza sport, de partner op het gebied van het bedrukken van sportkleding. Wij staan garant voor het gebruik van duurzame stoffen en wij bieden een uitstekende en klantgerichte service.

Maatwerk in sportshirts
Bent u een professionele vereniging of een amateur volleybalclub. Bij Akaza sport kunt u terecht voor het laten maken van volleybalshirts volgens uw eigen ontwerp. Of het nu gaat om korte broeken, shirts met korte mouw, lange mouw of om een custom made sweater, bij Akaza sport zit u goed. Hier bent u verzekerd van:

  • het gebruik van duurzame stoffen met een lange levensduur;
  • een snelle verzending van zowel grote als kleine oplages;
  • digitaal printen voor het beste drukresultaat;
  • altijd zeer scherpe prijzen;
  • optimale weergave van sponsorteksten, logo’s en kleuren.

Vraag vandaag nog uw eigen volleybalshirt  aan en laat u verassen door de lage prijzen en hoge kwaliteit. Ook voor sportkleding voor voetbal-, hockey-, handbal-, badminton-, basketbal-, wielren- en rugbyvereniging kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens
Neem direct contact met ons op via 0416-330046 / 06-28951415, via de e-mail of vul het contactformulier op de website in.