Volleybal

Volleybalkleding bedrukken

De beste kwaliteit, voor een erg scherpe prijs! Akaza sport is dé professional op het gebied van custom made volleybalkleding bedrukken.

 

Een gratis volleybalshirt voor je vereniging

Bij Akaza Sport bieden we topkwaliteit volleybalkleding tegen een zeer scherpe prijs! Custom made! En niet te vergeten? Je krijgt altijd een gratis proefshirt! Wij zijn experts in het bedrukken van op maat gemaakte volleybalkleding. Misschien denk je nu: “Eerst zien, dan geloven.” Dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen we je overtuigen met de kwaliteit van onze sportkleding door jou een gratis proefshirt aan te bieden. De prachtige kwaliteit zal je zeker verrassen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om iets unieks voor jou te creëren!

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefshirt! We vragen alleen een kleine bijdrage van 15 euro voor de verzendkosten vanuit Spanje. Basisscholen betalen tijdens de actieweken géén verzendkosten!
Zodra we het formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

 

 • Ieder ontwerp is mogelijk
 • 100%  gemaakt in Europa
 • Snelle levertijd
 • Scherpe prijzen
 • Uitstekende materialen
 • altijd na te bestellen

Klantervaringen

Gavoc’10 uit Oud Gastel

In 2008 zijn de volleybalverenigingen Gavok en Apollo’72 gefuseerd. En toen was er een nieuw tenue nodig met de hoofdkleuren donkerblauw en de “bijkleur”oranje.  Dat viel nog niet mee met de bestaande kledinglijnen bij de bekende merken. Tot we in contact kwamen met Akaza sport uit Waalwijk. We mochten zelf een tenue ontwerpen met hulp van Akaza sport, en kregen vervolgens een aantal proefshirts en broeken voor zowel dames als heren.

Het ontwerp werd later nog wat verder aangepast waardoor we uiteindelijk een prachtig tenue kregen. Een uniek, custom made tenue, speciaal vervaardigd voor Gavoc’10. In 3 leveringen in 2 jaar tijd werden in totaal 14 teams in het nieuw gestoken met een perfecte service en inspraak. Kleine foutjes werden direct hersteld. Een top service mogen we wel zeggen. We spelen nu allemaal in deze kleding en zijn zeer tevreden over de kleding en service van Akaza sport.

bestuur Gavoc’10
Frank Frik

Volleybalshirts

Voor eigen ontworpen volleybalshirts voor uw vereniging gaat u naar Akaza sport, de partner op het gebied van het bedrukken van sportkleding. Wij staan garant voor het gebruik van duurzame stoffen en wij bieden een uitstekende en klantgerichte service.

Maatwerk in sportshirts
Bent u een professionele vereniging of een amateur volleybalclub. Bij Akaza sport kunt u terecht voor het laten maken van volleybalshirts volgens uw eigen ontwerp. Of het nu gaat om korte broeken, shirts met korte mouw, lange mouw of om een custom made sweater, bij Akaza sport zit u goed. Hier bent u verzekerd van:

 • het gebruik van duurzame stoffen met een lange levensduur;
 • een snelle verzending van zowel grote als kleine oplages;
 • digitaal printen voor het beste drukresultaat;
 • altijd zeer scherpe prijzen;
 • optimale weergave van sponsorteksten, logo’s en kleuren.

Vraag vandaag nog uw eigen volleybalshirt  aan en laat u verassen door de lage prijzen en hoge kwaliteit. Ook voor sportkleding voor voetbal-, hockey-, handbal-, badminton-, basketbal-, wielren- en rugbyvereniging kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens
Neem direct contact met ons op via 0416-330046 / 06-28951415, via de e-mail of vul het contactformulier op de website in.